WAPATA evenement

1e WEDSTRIJD
PLAATSBEMANNINGBOOT
1Andre Nieuwenhuize3796
2JaapWillem Rigter4365
3Arie Zethof4430
4Team Wapata3768
4Rob Morelisse4211
6 Wim van Kints3825
7Albert Meijer3636
8Flip Beekman4312
9Peter Koeleman4262
10Gerard Huigsloot82

Watersportvereniging Langeraar
Zaterdag 24-09-2022 was er weer het jaarlijkse zeilen-event met WAPATA.
Aan Floor, Albert en mij, Jaap Willem, was gevraagd om het dit jaar te organiseren, maar om elk jaar iets anders te verzinnen was dit niet makkelijk.
Met enige fantasie hadden we bedacht om al varend letters van een ponton te halen met een haak en hiermee aan het einde van de dag een woord te vormen.
Dit gaf de nodige hectiek en creativiteit.
Er deden dit jaar 24 kinderen mee, en vanuit onze club 10 schippers en boten.
De dag begon druilerig maar toen het startschot gegeven was bleef het zo goed als droog en stond er lekkere wind om de zeilen goed aan te trekken.
Gelukkig zijn er geen ernstige dingen gebeurt, maar toch moesten er enkele van ons ervaren zeilers het net iets anders doen dan eigenlijk de bedoeling was.
Zo werd er aangemeerd aan een paal die midden op de poel staat, en werd er naar een beschutte plek op het eiland tegenover WAPATA gezocht. Deze was er natuurlijk niet en met geringe moeite kon de boot los getrokken worden.
Uiteindelijk zijn er drie winnaars uit deze geslaagde dag gekomen en was er voor iedereen te drinken en kleine versnapering.
De winnaars van deze editie zijn: 1ste plek André en zijn team, 2de Jaap Willem en 3de Arie met zijn team.
Beste mensen ik wil ieder hartelijk danken voor de medewerking aan deze dag, met elkaar hebben we naar mijn inziens er een geslaagde dag van gemaakt.