Verenigingsboot

De WSVL heeft de beschikking over een eigen 16m2 boot genaamd ´Cootje´. Om het zeilen voor iedereen, leden van de WSVL en niet-leden van de WSVL mogelijk te maken, stelt de WSVL ‘Cootje’ ter beschikking aan iedereen die geïnteresseerd is, en kan zeilen. We willen nl. als WSVL de toegangsdrempel om in aanraking te komen met zeilen zo laag mogelijk maken. ‘Cootje’ is een 16 kwadraat zeilboot uit 1935 die een aantal leden geheel hebben opgeknapt in hun vrije tijd. Het resultaat mag er zijn, ‘Cootje’ is begonnen aan haar tweede leven.

Wel stellen we als WSVL een aantal voorwaarden aan het gebruik:

  1. De kosten voor het gebruik van ‘Cootje’ bedraagt € 30,00 per dag.
  2. Indien ‘Cootje’ wordt gebruikt op een wedstrijddag van de WSVL dient daarnaast wedstrijdgeld van € 3,00 per wedstrijd voldaan te worden.
  3. Bij gebruik van ‘Cootje’ is men verplicht wettelijk aansprakelijk verzekerd te zijn.
  4. Indien de verenigingsboot op de wedstrijddag gebruikt wordt dient men een uur voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn. Vb. indien de wedstrijd om 12.00 uur aanvangt dan dient men 11.00 uur aanwezig te zijn om de boot op te tuigen.
  5. Men dient zelf de verenigingsboot op- en af te tuigen en weer zoals het hoort op zijn plek in de haven te leggen. Uiteraard is er hulp aanwezig.

Indien je geïntereseerd bent geworden kunnen leden in de app-groep ‘WSVL leden’ dit laten weten.

Niet leden kunnen dit door een berichtje of een belletje naar Wim van Kints of Gerard van der Hoorn te sturen.

De toewijzing van ‘Cootje’ vindt altijd plaats door Wim of Gerard.